Entinen kouluni muutti uuteen rakennukseen ja sain sieltä muuttohässäkän keskellä napattua kauniin vanhan ikkunan kotiin. Ideana oli ensin poistaa lasi ja tehdä ikkunasta peili, mutta se osottautui liian työlääksi sillä hetkellä. 
Ikkunassa oli kuitenki harvinaista vanhaa lasia enkä loppujen lopuksi halunnut poistaa sitä joten päätin maalata sen päälle jotain...

Ideoina oli erilaisia fantasia lintuja ja isoja kukkakimppuja. Päätin kuitenkin tehdä mahdollisimman yksinkertaisen kuvan, jotta ikkunan valmiiksi suht antiikkinen ulkoasu säilyisi. 


CYMERA_20131211_101851.jpg

Anteeksi kuvan sekamelskaisuus :--D En kuvaa ottaessa ajatellut siirtää ikkunaa hieman parempaan paikkaan...
Mutta tältä tosiaan lähtötilanne näytti. Vanha öljymaali oli jo pahoin rapistunut, mutta en halunnut maalata ikkunaa uudelleen vaan tärkeää oli jättää ikkuna vanhan näköiseksi, joten päätin lakata karmit jotta maali ei rapistuisi kuitenkaan tuon enempää. 

CYMERA_20131218_133910.jpg

Suunnittelin tulevan maalauksen isolle paperille ja teippasin sen ikkunan taakse jotta maalaaminen olisi helpompaa. 
Lehtien valot ja varjot onnistui mielestäni yllättävän hyvin. 

CYMERA_20131219_103412.jpg

CYMERA_20131220_114931.jpg

Maalaus onnistui kokonaisuudessaan kohtalaisen hyvin. Kukkia tehdessä olisin saanut käyttää vähän enemmän järkeä ja vakaata kättä... Ensi kerralla viisaampia. Varret oli todella haastavat, mutta lopputulos miellytti silmääni.


Lasille maalaaminen oli helppoa ja aion varmasti tehdä sitä myöhemminkin uudestaan. 
Ehkä seuraavaksi teen peilin johon maalaan jotain.... Saa nähdä ;-) !

Pahoittelen kuvien vaihtelevaa laatua.